We zijn te gast in een ongelofelijk inspirerende omgeving. Sprekers en programma zijn erop gericht je uit te dagen en stil te staan bij de dingen die je doet (of juist niet doet). Voel je vrij deel te nemen! Naast  het inhoudelijke programma is er uiteraard ook ruimte om te ontladen en te ontspannen. Maak een lekkere wandeling (er zijn routes beschikbaar), schuif aan bij het kampvuur, de grote kloosterquiz, het improvisatietheater of een van de muzikale artiesten.

 Muziek 

Met grote presenteren wij jullie: Annette Vogel, zij speelt samen met vriend Mario Kaspers (bassist) op de vrijdagavond. Mart Nooijen zal ons op de zaterdagavond vermaken met zang en piano. Tevens op de zaterdag te beluisteren is Bram Ruiters (gitaar en zang). Olive Mountain speelt tijdens het nachtgetijden op de zaterdagavond enkele bijzondere liederen. 


 Annette Vogel en Mario Kaspers 

Annette Vogel kocht als vijftienjarige tiener een gitaar, leerde zichzelf een aantal akkoorden aan en zong na drie weken het lied "House of the Rising Sun" onder het Rijksmuseum in Amsterdam Dit was het begin van haar muzikale carrière.
Annette is een songwriter die opvalt door haar eigenzinnige stijl. Haar muziek is beïnvloed door Engels/ Amerikaanse folkmuziek. Samen met Mario Kaspers op bas vormt zij een duo. Mario komt oorspronkelijk uit de hardrock maar speelt zijn partijen virtuoos passend in de songs. Tal van doorleefde onderwerpen komen aan bod in de Engelstalige teksten.  Klinkt als Suzanne Vega, Joni Mitchel, Melanie.
Annette studeerde saxofoon (jazz) en Schoolmuziek aan het Conservatorium in Groningen en Amsterdam.                                                                                          
annettevogel.nl

 Mart Nooijen 

Met hun muziek maakt Mart de grote vragen uit het nieuws persoonlijk. Hen speelt met taal, stelt je vragen en neemt je mee in een wereld vol verwarring, plezier en ambitie. Hun jarenlange ervaring als koorzanger en voorliefde voor Schotse volksmuziek en kleinkunst klinken door in intieme liedjes met aanstekelijke melodieën. Mart speelt eigen werk over 'in verandering zijn'. Een ode aan het moment van overgave waarin je voor het eerst ervaart hoe de toekomst kan voelen en de onzekerheid aangaat om daar te komen.

instagram

 Bram Ruiter (Jozef!) 

“Hallo! Mijn naam is Bram Ruiter en onder de naam Jozef! heb ik een voorstelling gemaakt over burn-out. Zelfgeschreven gitaarcomposities vormen de basis van de voorstelling. Deze zijn ontstaan als een muzikaal dagboek om mijn eigen periode van burn-out te begrijpen. De context van de nummers beeld ik uit om zo herkenning en inzicht in het fenomeen te bieden.”

YouTube


 Olive Mountain 

Wij hebben maar 1 doel en dat is aan de voeten van Jezus zitten. Wanneer we muziek maken willen we dichtbij hem zijn. Jezus is wat ons verbind als vrienden en als band. Zijn liefde en genade willen we uitdragen. We gelogen dat zijn rust en waarheid kan neerdalen door muziek te maken voor hem.

instagram