Zaterdag van 10.00 - 12.00 uur

Laat je prikkelen door inspirerende de verhalen van alledaagse (en minder alledaagse) medemensen...
Tijdens het ontbijt kies je een aantal (max. 3) Ted Talks die jou aanspreken. Deze zijn in 3 rondes te bezoeken. De sprekers delen hun persoonlijke reisverhaal over hun verlangen en hoe deze wel/niet vorm kregen. We zijn op dit moment volop bezig met het samenstellen van een toffe groep sprekers. We zullen jullie in de komende maanden via social media up to date houden!
De sprekers zijn er de hele dag (sommige zelfs het hele weekend). Er is dus voldoende gelegenheid voor een vervolggesprek of om je vragen te stellen.  Aafke Hofman 
Terug van mijn reis door Nieuw Zeeland stelde ik mezelf de vraag: 'als niets er toe doet en alles gratis zou zijn, wat zou ik dan willen doen?' Buiten ontbijtjes maken, dat was het enige waar ik op uit kwam. Het verlangen om buiten de lijntjes te kleuren was sterk en eng. De weerstand was ontzettend groot, maar het verlangen was groter. Het is een keuze om verlangen gedreven te willen leven. Om niet het gebaande pad te bewandelen en om alles los te durven laten. Ik geloof dat je alles gekregen hebt wat je nodig hebt om jouw verlangen vorm te gaan geven. God voorziet, alles komt, heus. Het vergt alleen vertrouwen.

 Zmnako Karem 
In mijn Ted Talk deel ik met jullie mijn diepste verlangens en de barrières die ik heb overwonnen om ze te realiseren. Een inspirerend verhaal over persoonlijke groei én doorzettingsvermogen.  André Bikker 
Verlangen en dan ook nog je diepste? Hoe kom je daarbij? Hoe krijg je zicht op wat jij echt zou willen? Maar misschien is dat helemaal niet zo relevant, jouw wil? Ik neem je mee in een reis langs reflectie, sabbatsjaren, retraites en harde keuzes.  
 Eelke Blokker 
Ik verlang ten diepste...mensen te laten weten dat er (veel) meer kan dan we denken. De kwaliteit van de Nederlandse samenleving is af te meten aan de manier waarop ze met haar  meest kwetsbaren omgaat. We laten ons teveel verlammen door systemen, er zijn mogelijkheden, als de wil er maar is! 
 Daan Molenaar 
In een overprikkelde wereld waarin veel mensen houvast zoeken, heeft het christelijk geloof volgens mij twee dingen met oude papieren die opnieuw zeggingskracht kunnen krijgen: leefregels en liturgie. In deze talk vertel ik hoe ik als conceptontwikkelaar bij de EO hiermee aan de slag ben en hoe verrassende en jonge doelgroepen daarop aanhaken.