Er waren eens...

Wat als verschillende mensen, vanuit verschillende invalshoeken, met verschillende achtergronden elkaar vinden in het idee een ik verlang ten diepte festival te organiseren? Daar wil je bij zijn! Maar wie zijn die mensen?


 Marieke 
Door mijn verlangen uit te spreken, wat ik best spannend vond, ben ik bij de organisatie van het festival betrokken geraakt. Ik verlangde naar een project waar plezier en inhoud hand in hand gaan. Een evenement dat betekenis heeft en geeft, waarin ik iets kan bieden aan een ander.
De reis er naartoe is waardevol, maar nog mooier wordt het festival bij het klooster zelf. Een festival en retraite in elkaar verweven, in een omgeving waar rust en inspiratie al van nature aanwezig zijn. Waar ik hoop dat je door er zijn, meedoen en ontmoeting de ruimte ervaart om uit te spreken wat je diepste verlangen is en wie weet daar ook mee verder te gaan.
Ik kijk er enorm naar uit! 

 Jonathan 
‘De plek van klooster Nieuw Sion doet iets met mij. Het zet iets vrij in mijn hoofd en lijf. Die ervaring gun ik veel meer mensen. Met dat gekke idee zijn we aan de praat geraakt met het kernteam en dat gaf herkenning. Zo ontstond het gesprek over verlangen, het zoeken naar een vervuld leven van betekenis. Ik geloof dat dit weekend betekenisvol kan zijn in vele opzichten en hoop dat jij er bij zal zijn.’

 Michael 
‘Delen is vermenigvuldigen’
Ik denk dat we leven in een complexe tijd.
Sociale druk om te presteren om hoger op de maatschappelijke ladder te komen zorgt voor steeds meer mensen die niet meer mee kunnen terwijl welvaart nog nooit groter is geweest. Ik wil leven vanuit dankbaarheid en verbinding.
Na enkele leven veranderende gebeurtenissen in mijn eigen omstandigheden gun ik anderen ook leven vanuit rust en tevredenheid.
Heb alles wat ik nodig heb en zet me daarom graag met 110% in voor dit festival!

 Marianne 
De omgeving en moestuin van Nieuw Sion nodigt in veel opzichten uit tot proeven. De natuur die leeft en creërt; het inspireert mij om daar culinair mee aan de slag te gaan en jou daar tijdens het weekend in mee te kunnen nemen en te delen in wat ons toekomt!

 Dita 
Ik doe mee met dit festival omdat het zo belangrijk en fijn is mezelf & elkaar de echte vragen te stellen. Zinvolle ontmoetingen te hebben waarin er verbinding ontstaat. Verlangen te (v)erkennen, koesteren en uit te spreken. Voluit te leven, te dansen en te vieren. Verstillen en vertragen. En dat kan allemaal in dit weekend! Het is een feestje om erbij te zijn en ik kijk uit naar een (h)eerlijke tijd!